Sub Lupă

Tânăr din Slatina, arestat preventiv pentru trafic şi consum de droguri de risc

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Slatina, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat, printre altele, de trafic şi consum ilicit de droguri de risc. Florian Laurenţiu Ispas a fost ridicat în urma a trei percheziţii domiciliare desfăşurate, vineri, de poliţiştii SCCO şi procurorii DIICOT, la trei adrese din Slatina.

La data de 26 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt şi procurori din cadrul D.I.I.C.O.T – B.T. Olt, împreună cu poliţişti din cadrul I.P.J. Olt, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au efectuat 3 percheziţii, pe raza municipului Slatina, la locuinţele a 3 persoane.

Cei în cauză sunt bănuiţi de trafic şi consum ilicit de droguri de risc, efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Din anchetă au rezultat indicii că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi comercializat droguri şi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive pe raza judeţului Olt.

Substanţele ilicite ar fi fost iniţial achiziţionate în cantităţi mari, iar ulterior ar fi fost vândute sub formă de pliculeţe.

În urma percheziţiilor efectuate, au ridicate 3 telefoane mobile, un cântar electronic, 2 pliculeţe cu material vegetal uscat şi un autoturism, iar 10 persoane au fost aduse la audieri.

În urma administrării probatoriului în cauză, Tribunalul Olt a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile, faţă de un bărbat, de 24 de ani, din Slatina.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...