Sport

Fotbal, Liga a 2-a - FC Maramureş-CSM Rm. Vâlcea 1-0

Schumacher a demisionat, a revenit Laurenţiu Tudor

După eşecul de la Baia Mare, 0-1 cu Maramureş, Schumacher a renunţat la banca tehnică, locul său fiind luat de Tudor, care a mai pregătit echipa în urmă cu doi ani

Alb-albaştrii au făcut cel mai slab meci din acest sezon şi au pierdut la Baia Mare, deşi au jucat mai bine de o repriză în superioritate. Unul din motivele jocului foarte slab pare a fi faptul că patronul Rufă nu şi-a ţinut cuvântul de a le da fotbaliştilor vineri salariul restant.

"Mă întorc pentru jucători, pe mulţi îi cunosc foarte bine, sper să fac treabă. Cătălin mi-a acceptat condiţiile, vin cu Sorin Bucuroaia ca secund şi cu un preparator fizic. În plus, voi încerca să găsesc şi alţi sponsori.", Laurenţiu Tudor, antrenor CS Municipal

Singurul gol al modestei dispute de la Baia Mare i-a aparţinut lui M. Deac, care a înscris în minutul 26, cu capul, după o centrare la care Tufişi a ieşit neinspirat.
Maramureşenii au rămas în inferioritate din minutul 39, când V. Pop a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe. Schumacher a făcut o criză de nervi la pauză, dar CSM nu a concretizat avantajul numeric în partea secundă, în care şi-a creat o singură ocazie notabilă, a lui Vasile. Un fapt elocvent pentru evoluţia vâlcenilor este că nu au tras niciun şut pe spaţiul porţii adverse.
Dezamăgit de atitudinea jucătorilor, dar şi de restanţele financiare, antrenorul Constantin Schumacher şi-a anunţat sâmbătă seara demisia. „Nu are rost să mai stau în aceste condiţii. Nici domnul Rufă nu a insistat să rămân, poate că îşi dorea să aducă pe altcineva. Echipa a făcut un joc foarte slab, fără determinare. Am dominat steril, din zona porţii nu am găsit ultima pasă, nu ne-am creat mai deloc situaţii, chiar dacă am avut avantaj numeric. Mă aşteptam la mult mai mult de la ei, speram măcar să egaleze”, a spus tehnicianul Constantin Schumacher. Cum era de aşteptat, fostul tehnician din urmă cu doi ani, Laurenţiu Tudor, a revenit în Zăvoi şi a condus antrenamentul de luni după-amiaza. „Mă întorc pentru jucători, pe mulţi îi cunosc foarte bine, sper să fac treabă. Cătălin mi-a acceptat condiţiile, vin cu Sorin Bucuroaia ca secund şi cu un preparator fizic. În plus, voi încerca să găsesc şi alţi sponsori”, a spus „Doctorul”. Noul tehnician, Tudor, este cel care l-a convins pe Rufă în urmă cu doi ani să investească în Zăvoi, însă prietenia iniţială dintre cei doi a fost afectată în perioada cât „Doctorul” a antrenat Vâlcea. Acum, cei doi s-au împăcat şi fac din nou echipă la Rm. Vâlcea cel puţin până în vară, când viitorul clubului s-ar putea schimba radical.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...