Actualitate

Sindicatul Europol se revoltă! Reparaţii şi dotări cu bani din buzunarele poliţiştilor

Sindicatul Europol a reacţionat pe pagina de socializare, după ce I.P.J. Mehedinţi a remis un comunicat de presă conform căruia "conducerea I.P.J. Mehedinţi nu a obligat niciodată agenţii să facă cheltuieli în folosul instituţiei".

“De îndată ce doi tineri poliţişti, nou încadraţi în luna iulie 2017 la Postul de Poliţie Livezile, au fost puşi de Şeful Poliţiei Vînju Mare de la acea dată, Rogobete Cosmin, să repare gardul Postului de Poliţie, zicându-le că instituţia nu dispune de fonduri băneşti, aşa că trebuie să se descurce pe cont propriu. Cei doi poliţişti cheltuind din buzunarul propriu circa 100 de lei de fiecare + mâna de lucru. Ce-i drept, şi respectivul şef a contribuit cu două topuri de cherestea.

2. De îndată ce nu există un contract încheiat cu o spălătorie, astfel că poliţiştii sunt nevoiţi să spele autospecialele de Poliţie din banii lor pentru a nu se murdări/îmbâcsi de praf.

3. De îndată ce nu le sunt asigurate coli, pixuri, capsatoare, agende ş.a.m.d., astfel că poliţiştii sunt nevoiţi să le cumpere din banii lor pentru a putea întocmi documentele necesare muncii de Poliţie. #DarNu_iObligăNimeni

4. De îndată ce poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Mun. Dr. Tr. Severin sunt planificaţi în serviciu cu aceleaşi M.C.V.-uri cu scaunele rupte, astfel că sunt nevoiţi să le schimbe din banii lor. #DarNu_iObligăNimeni.

5. De îndată ce poliţiştii Postului de Poliţie Brezniţa Ocol îşi desfăşoară activitatea într-o clădire dărăpănată (cu zidurile crăpate şi cu preşuri rupte pe jos), fiind astfel nevoiţi să facă reparaţii de consolidare a clădirii şi să cumpere mochetă, cheltuind peste 700 de lei din banii lor.

6. De îndată ce Posturile de Poliţie au perdelele şi piese de mobilier rupte, poliţiştii fiind astfel nevoiţi să le schimbe din banii lor. #DarNu_iObligăNimeni.

7. De îndată ce la Poliţia Municipiului Drobeta Turnu Severin poliţiştii nu au acces la xeroxul unităţii, pe timpul nopţii, fiind astfel nevoiţi să xerocopieze la benzinării şi farmacii diverse documente indispensabile activităţii de Poliţie.

8. De îndată ce în rarele cazuri când se dau materiale către subunităţi pentru renovări, instituţia nu asigură şi mâna de lucru, astfel că poliţiştii sunt nevoiţi să o acopere din banii lor.

9. De îndată ce managerii nu-şi asumă nimic, de ce să le facem jocul???“, se precizează pe site-ul de socializare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...