Special

Dispariţie misterioasă!

A plecat cu autocarul din Spania, însă nu a mai ajuns acasă

Poliţiştii din Dolj caută un bărbat de 43 ani, din localitatea Melineşti, care a plecat din Spania, Madrid, în ziua de 9 ianuarie şi nu a ajuns la domiciliu. Persoanele care l-au văzut sau pot oferi detalii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

„Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a lui CIOROBOIU IULIAN OVIDIU, în vârstă de 43 ani, din localitatea Melineşti, judeţul Dolj. La data de 09 ianuarie a.c., acesta a plecat voluntar din Spania, Madrid, cu autocarul unei companii de transport internaţional cu destinaţia România-Craiova, urmând să ajungă la domiciliu în ziua de 11.01.2018, lucru care nu s-a întamplat nici până astăzi”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Acesta avea telefon asupra sa, dar figurează închis. Bărbatul are 1,75 metri înălţime, 75 de kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, păr negru şi ochi căprui.

La data plecării era îmbrăcat în pantaloni tip blugi de culoare neagră, geacă cu glugă neagră, tricou negru, pulover de bumbac/lână de culoare alb cu negru, iar în picioare purta adidaşi negri cu o inscripţie de culoare verde.

De asemenea, bărbatul avea asupra sa o geantă de voiaj de culoare neagră, în care se găseau articole de îmbrăcăminte, o plasă din rafie cu bunuri personale, actele personale de identitate şi telefonul mobil. Persoanele care îl observă sau deţin informaţii care pot conduce la găsirea lui sunt rugate să apeleze Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...