Sport

Fotbal, Liga a 2-a - UTA-Damila Măciuca 2-2

O Geantă plină de talent şi un gol fabulos

Damila rămâne neînvinsă în actualul campionat după remiza obţinută la Arad

Trupa lui Lincar a lăsat din nou o impresie pozitivă, alb-verzii având o prestaţie curajoasă, plăcută ochiului. Măciucanii au înscris două goluri regulamentare, Voinea a mai înscris de trei ori din ofsaiduri corect semnalizate, dar şi-au creat ocazii multe la poarta arădeană.

Damila şi-a anunţat intenţiile ofensive din minutul 9, când Voinea a şutat în bară. UTA a deschis însă scorul după o fază superbă, cu Laso aşezând cu călcâiul o minge pentru Bucur, portarul Botaş fiind nevoit să scoată pentru prima dată în acest campionat mingea din aţe. Damila restabileşte egalitatea în minutul 26; după ce Lircă execută o lovitură liberă de pe stânga şi Codin înscrie cu capul. Chiar la ultima fază a primei reprize, după un corner, arădeanul Bucur înscrie cu capul şi UTA intră la cabine în avantaj. Damila a controlat jocul după pauză, atacând mereu în căutarea golului egalizator şi Voinea şi Lircă l-au pus la grea încercare pe Smaranda. Vâlcenii au reuşit să evite primul eşec din campionat şi să egaleze meritat, chiar dacă golul a venit cu câteva minute înaintea finalului. În minutul 88, Bogdan Geantă a reuşit un eurogol, cu un şut superb cu efect de la 20 de metri. În final, Damila obţine o remiză mai mult decât meritată şi se anunţă o candidată în lupta pentru promovare, chiar dacă obiectivul este doar o clasare onorabilă în primele şase poziţii.
„Rezultatul este până la urmă echitabil, am avut şi trei goluri anulate, dar s-a terminat 2-2. Fiecare antrenor are filosofia sa, a mea este să încercăm să avem un joc de pase şi să punem presiune pe adversar. Sunt nemulţumit şi că am luat gol din fază fixă, dar am şi marcat un gol din fază fixă, în general în fotbal există compensaţie. Nu ne-am făcut de râs la Arad, am avut ocazii foarte multe dar nu le-am fructificat, era normal să mă bucur atât de mult la final, când am reuşit să egalăm. Până la urmă ne-am îndeplinit obiectivul şi rămânem pe locul doi, la un punct distanţă de Corona. Obiectivul nostru este de a aduna cât mai multe puncte, să nu ne facem de râs şi să jucăm la fel de bine ca şi până acum”, a spus Erik Lincar, care a adunat 20 de jocuri fără eşec în campionat pe banca alb-verzilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...