Actualitate

Arafat, în vizită la Craiova

Investiţiile realizate de Consiliul Judeţean Dolj la Unitatea de Primiri Urgenţe şi la Clinica de Cardiologie Intervenţională şi Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova au fost trecute în revistă de secretarul de stat Raed Arafat, în cadrul unei vizite desfăşurate joi după-amiază.

Raed Arafat, care conduce Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, şi-a exprimat în mod deosebit interesul pentru lucrările aflate în desfăşurare la UPU, în cadrul unei investiţii estimate la 7 milioane de euro, cu fonduri asigurate exclusiv din bugetul CJ Dolj.

“Împreună cu domnul Raed Arafat, am trecut în revistă proiectul Clinicii de Cardiologie Intervenţională şi Chirurgie Cardiovasculară, un alt demers investiţional cu o valoare importantă, de 7,5 milioane de euro, finanţat în cea mai mare măsură din sursele proprii ale instituţiei noastre. Iniţiativa a fost salutată de domnul ministru secretar de stat, apreciindu-se că ea va conduce la o reconfigurare a rolului pe care îl joacă elicopterul SMURD şi centrul de operare pe care l-am construit la aeroport. Dacă, până acum, acesta era utilizat deseori pentru a transfera către Bucureşti sau Timişoara pacienţii cu afecţiuni cardiace grave, în viitor elicopterul va prelua din regiune urgenţele, pentru a le aduce către Clinica de Cardiologie Intervenţională şi Chirurgie Cardiovasculară din Craiova. Această vizită a fost una benefică şi ne oferă argumente în plus pentru continuarea demersurilor în domeniul sănătăţii”, a declarat Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...