Sub Lupă

Persoane bănuite de furt, depistate la câteva ore de la comiterea faptei

Poliţiştii Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea - Biroul Ordine Publică au reuşit identificarea unor persoane bănuite de săvârşirea unui furt, comis doar cu câteva ore înainte, în comuna Bărbăteşti.

La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 01:00, poliţiştii au depistat, în timpul serviciului de patrulare, în faţa unei pensiuni din municipiu, doi tineri de 18 şi 25 de ani, cu un comportament suspect. În urma controlului efectuat, s-a stabilit că aveau asupra lor mai multe documente ale unei firme cu sediul în comuna Bărbăteşti şi 4.200 de lei, bani pe care nu au putut să-i justifice.

Fiind efectuate verificări, a reieşit că, doar cu câteva ore înainte, persoane necunoscute au pătruns în sediul unei societăţi comerciale aflată în comuna Bărbăteşti şi au sustras suma menţionată.

Persoanele identificate de poliţişti sunt de fapt cele bănuite de comiterea furtului şi au fost preluate de poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Pietrari, în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...