Actualitate

Constantin Rădulescu: Continuăm dotarea cu aparatură a Spitalului Judeţean Vâlcea!

În această perioadă, instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean îşi fundamentează bugetele şi îşi stabilesc strategiile de dezvoltare pentru anul în curs. Şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, în acest an, se propun mai multe investiţii în aparatură medicală de înaltă performanţă.

„Am aprobat lista cu aparatura necesară dotării secţiilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea şi vreau să le spun vâlcenilor că noile dotări vor ajunge la Neonatologie şi Ginecologie, în săli de operaţii sau în alte secţii ale unităţii medicale. La Urologie, spre exemplu, vor ajunge o masă endourologică şi o trusă endoscopică urologică, iar la Ortopedie va ajunge un sistem turn artroscopic.
Continuăm dotarea cu aparatură nouă şi la Secţia de Recuperare Medicală, Fizioterapie şi Tratament, pentru ca vâlcenii să îşi poată face recuperarea în condiţii optime şi cu aparate conforme şi performante, care le vor înlocui pe cele existente, unele dintre ele vechi de peste 20-30 de ani.
Lista de dotări este lungă, dar nu o voi detalia aici. Voi spune doar că la întocmirea ei s-a avut în vedere atât binele pacientului, cât şi al cadrelor medicale, care au nevoie, deopotrivă, de aparatură performantă, pentru servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...