Eveniment

Blocaţi în zăpadă

Din cauza viscolului puternic, care a troienit zăpada căzută în ultimele ore, un autoturism cu trei persoane a rămas blocat în troienele de zăpadă. Conducătorul auto a apelat 112 informând despre situaţia apărută.

În urma apelului, directorul general regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, care se afla în zona afectată de ninsori şi viscol, a dispus formarea de urgenţă a unui echipaj care să intervină cu autoşenilata din dotarea SDN Tg. Jiu.

Echipa SDN Tg. Jiu s-a deplasat în zonă şi, împreună cu Jandarmii Montani şi Salvamont, au reuşit scoaterea autoturismului din zăpadă.

Turiştii au fost însoţiţi până în localitatea Novaci de un utilaj al SDN.

Din cauza viscolului ce spulberă şi troieneşte zăpada căzută în ultimele ore, ajunsă la un strat de peste 40 de centimetri, a fost luată decizia închiderii circulaţiei între localităţile Novaci şi Rânca.

Directorul general regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, a dispus ca autoşenilata SDN Tg. Jiu să facă o revizie pe sectorul de drum închis pentru a se asigura că nu mai sunt maşini surprinse de viscol. Directorul regional va rămâne în zonă pentru a coordona activităţile ce urmează a se întreprinde.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...