Sub Lupă

Incendiu puternic la o staţie de pompare a gazelor: Cinci răniţi, opt maşini arse

Un incendiu de proporţii a izbucnit în această dimineaţă la o ţeavă de gaze a unei staţii de pompare a gazelor din localitatea Hurezani, judeţul Gorj. Opt autoturisme au fost incendiate, clădirea sediului a fost distrusă şi cinci persoane angajate la Transgaz au fost rănite în urma deflagraţiei. Trei ore s-au luptat pompierii cu flăcările.

Focul a pornit în această dimineaţă, la ora 10.30. Martorii spun că au auzit o bubuitură puternică, iar în câteva secunde sediul societăţii era cuprins de flăcări. Deflagraţia a pornit la una dintre conductele cu gaz. Cinci dintre angajaţi au suferit arsuri şi mai multe ambulanţe s-au deplasat la faţa locului pentru a prelua victimele. În urma deflagraţiei, opt autoturisme ale angajaţilor, dar şi sediul firmei au fost distruse de flăcări.

„Suflul exploziei a afectat mai multe autoturisme generând şi un incendiu la sediul agentului economic. Incendiul a fost localizat şi lichidat rapid de colegii noştri, limitând efectele acestuia şi pericolul de propagare. Au fost şi răniţi, cinci persoane cu leziuni minore”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Conducerea societăţii, reprezentanţi ai Gărzii de mediu Gorj, dar şi de la Inspectoratul Teritorial de Muncă fac verificări pentru a stabili cum s-a produs deflagraţia.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...