Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Lincar: Remiza este echitabilă

Damila Măciuca a scos azi un egal preţios la Arad, 2-2 cu UTA. Golurile gazdelor au fost marcate de Bucur în minutele 14 şi 45, în timp ce reuşitele vâlcenilor au aparţinut lui Codin 26 şi B. Geantă 88.
Antrenorul Damilei Măciuca, Erik Lincar, s-a declarat mulţumit de punctul obţinut la Arad. „Eu cred că nu ne-am făcut de râs la Arad, am avut ocazii foarte multe dar nu le-am fructificat, era normal să mă bucur atât de mult la final, când am reuşit să egalăm. Până la urmă ne-am îndeplinit obiectivul şi rămânem pe locul doi, la un punct distanţă de Corona. Felicit şi UTA, care a făcut un meci bun, au jucători de viitor, iar unii dintre ei chiar mi-au plăcut. Obiectivul nostru este de a aduna cât mai multe puncte, să nu ne facem de râs şi să jucăm la fel de bine ca şi până acum”, a spus Lincar după meci.

După patru meciuri cu punctaj maxim şi fără gol primit, Damila Măciuca a scos pentru prima oară mingea din poartă: „În opinia mea, rezultatul este până la urmă echitabil, am avut şi trei goluri anulate, dar s-a terminat 2-2. Fiecare antrenor are filosofia sa, a mea este să încercăm să avem un joc de pase şi să punem presiune pe adversar. Sunt nemulţumit şi mă deranjează că am luat gol din fază fixă, dar am şi marcat un gol din fază fixă, în general în fotbal există compensaţie. Prima reuşită a UTA-ei a fost în urma unei acţiuni superbe, de Liga 1, de Champions League, chiar a fost un gol frumos.”



 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...