Actualitate

Drum naţional distrus şi case în pericol, din cauza unei alunecări de teren

Două locuinţe sunt în pericol, iar drumul naţional a fost distrus pe o porţiune de 200 de metri, la Cetate, în Dolj. Şi asta din cauza unei alunecări de teren care s-a reactivat. Circulaţia se desfăşoară în zonă pe o singură bandă, iar oamenii se tem de ce e mai rău. Reprezentanţii CNAIR susţin că acum se lucrează la proiectul de consolidare a drumului, deşi primele probleme au apărut din primăvară.

Primele probleme au apărut pe DN 56 A, pe raza localităţii Cetate, încă din primăvară. Oamenii spun că de atunci au tot venit aici atât autorităţile locale, cât şi cei de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, însă... „Au venit şi ni s-a comunicat la adresele pe care le-am trimis către CNAIR, chiar din 28.02.2017 am trimis o adresă, că nu sunt fonduri”, spune Fibiea Florescu Trînc, viceprimarul din Cetate.

Săptămâna trecută, alunecarea de teren s-a reactivat şi s-a format un crater de mai bine de 20 de metri şi o bandă din drum a fost închisă circulaţiei. „S-a dispus realizarea unei expertize tehnice, urmând ca săptămâna viitoare să înceapă acolo lucrările de remediere”, spune Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...