Actualitate

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit cu reprezentanţii companiei Ford

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit astăzi, la Palatul Victoria, cu o delegaţie a companiei Ford condusă de vicepreşedintele Andrew McCall, întrevedere ce face parte din dialogul constant dintre Guvern şi reprezentanţii mediului de afaceri.

„România este un mediu cu oportunităţi de noi investiţii şi de dezvoltare a proiectelor în derulare. Guvernul doreşte o colaborare cât mai bună şi continuă cu mediul de afaceri în vederea dezvoltării unei economii sustenabile", a afirmat şeful Executivului.

Primul-ministru a menţionat că infrastructura este una dintre cele trei priorităţi, iar Guvernul se axează asupra accelerării proiectelor de infrastructură rutieră. "Suntem conştienţi de faptul că dezvoltarea infrastructurii este benefică nu doar pentru o investiţie anume, ci şi pentru dezvoltarea României", a adăugat premierul Mihai Tudose.

În cadrul întâlnirii, vicepreşedintele Andrew McCall a prezentat stadiul de dezvoltare al investiţiei Ford, precum şi proiectele de perspectivă ale companiei pentru uzina de la Craiova. "Ford îşi păstrează angajamentul de a căuta oportunităţi pentru a construi şi alte produse la Craiova şi pentru a utiliza mai bine capacitatea de producţie a fabricii noastre. Este foarte important să lucrăm împreună cu Guvernul României pentru a ne asigura că fabrica din Craiova rămâne competitivă la nivel global pe măsură ce avansăm cu planurile noastre din România", a afirmat vicepreşedintele Ford Europa, Andrew McCall.

La întâlnire au mai participat, din partea Guvernului, secretarul de stat Florin Vodiţă şi consilierul de stat Gabriel Andronache.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...