Actualitate

Jandarm trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Procurorii militari din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au trimis în judecată un jandarm din Olt pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.



Potrivit rechizitoriului, în perioada martie – iulie 2017, inculpatul Zamfirache Marin-Aurel, în mod repetat, a pretins şi primit de la o persoană (martor în cauză) bani şi bunuri în valoare totală de 60.550 lei, în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă cadre cu funcţii de conducere în cadrul Jandarmeriei Române pentru a-l angaja pe acesta din urmă ca militar în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt. Mai mult, pentru a întări convingerea persoanei respective cu privire la influenţa pe care pretindea că o are, inculpatul Zamfirache Marin-Aurel, în luna iulie 2017, a remis martorului o uniformă a Jandarmeriei Române, spunându-i că urmează să intre în serviciu, ca şi colegi de tură, în data de 09 august 2017. În cauză s-a dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului judiciar asupra sumei de 10.000 lei ridicată de către organele de urmărire penală de la inculpatul plt. maj. Zamfirache Marin-Aurel.



Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Militar Bucureşti, cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asigurătorii dispuse în cauză.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...