Actualitate

Poliţia face angajări

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, cu sediul în municipiul Râmnicu-Vâlcea, str. Calea lui Traian nr. 95, organizează examen/concurs pentru încadrarea, prin recrutare din sursă externă, a unui post vacant de execuţie, de personal contractual, la Compartimentul secretariat, documente clasificate şi arhivă - Poliţia Municipiului Rm. Vâlcea, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

De asemenea, este scos la concurs un post vacant de execuţie, de personal contractual, respectiv muncitor calificat, la Serviciul Logistic - Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imobiliar (Popota), din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Concursurile/examenele se vor desfăşura la sediul instituţiei şi vor consta în susţinerea următoarelor probe:
1. Proba practică – 02.03.2018;
2. Proba interviu – 07.03.2018.

Condiţiile de participare le puteţi găsi pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, la secţiunea carieră.

Înscrierea candidaţilor la concurs/examen se face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, situat în mun. Rm. Vâlcea, Calea lui Traian, nr. 95, jud. Vâlcea, Serviciul Resurse Umane, în perioada 11 ianuarie - 26 ianuarie a.c., ora 14.00, în zilele lucrătoare.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, telefon 0250/703112, interior 20112.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...