Ultima Oră

Poliţiştii au refuzat mita oferită de un conducător auto

Astăzi, în jurul orelor 02.30, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 22 ani, din municipiul Craiova, în timp ce oferea suma de 500 euro unui echipaj de poliţie rutieră, format din doi agenţi, pentru a nu-i fi întocmit dosar penal unei rude de-ale sale.

În fapt, echipajul format din agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj Craiova – Biroul Poliţiei Rutiere, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat care nu deţinea permis de conducere şi care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la sediul Biroului Poliţiei Rutiere, pentru constatarea infracţiunii.

În timpul întocmirii actelor de constatare, la sediul poliţiei s-a prezentat tânărul care a oferit agenţilor de poliţie suma de 500 euro, pentru a nu i se întocmi dosar penal conducătorului auto, însă agenţii de poliţie au refuzat categoric oferta, au continuat să întocmească actele de constatare ale infracţiunii şi au sesizat fapta la D.G.A. – S.J.A. Dolj.

Tânărul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar procurorul de caz a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...