Administraţie

Şefii ISU, IPJ, IJJ, convocaţi de prefectul de Vâlcea, după incidentul de la Vârful Roman

Prefectul judeţului Vâlcea a organizat azi o întâlnire la sediul instituţiei, în urma incidentului din data de 3 ianuarie, de la Vârful Roman, când au apărut o serie de deficienţe, mai ales pe partea de comunicare.

La aceasta au participat: subprefectul judeţului, conducerile Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, reprezentanţi ai aparatului de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea şi Instituţiei Prefectului Vâlcea.

„În cadrul întâlnirii reprezentanţii I.P.J Vâlcea au prezentat o informare, în urma căreia a rezultat că apelul de la 112 a fost veridic, iar intervenţia structurilor MAI oportună şi necesară. Potrivit acestora, nu se impunea sancţionarea administratorului drumului privat, întrucât acesta realizase deszăpezirea cu o zi înainte, iar căderea abundentă de zăpadă, din dimineaţa evenimentului, a îngreunat intervenţia utilajelor de deszăpezire. Am dispus ca fiecare localitate să analizeze prin Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă situaţiile apărute, ca urmare a căderilor abundente de zăpadă şi să ia, cu celeritate, măsurile prevazute de lege. Totodată, am solicitat respectarea întocmai a procedurii de intervenţie, în sensul coordonării şi prezentării către mass-media a activităţilor desfăşurate doar de către persoanele competente”, a precizat prefectul Florian Marin.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...