Economic

Târgul de Turism al Olteniei - Ediţia a III-a, cel mai mare eveniment dedicat turismului din regiunea Olteniei, se va desfăşura în perioada 9-11 martie 2018 la Craiova

Târgul de Turism al Olteniei, ediţia a III-a, se apropie cu paşi repezi. Evenimentul se va desfăşura în perioada 9-11 martie 2018 în incinta Centrului Multifuncţional Craiova.

Interesul expozanţilor a crescut de la o ediţie la alta, aşa cum ne-au mărturisit organizatorii, în momentul de faţă gradul de ocupare a spaţiului expoziţional dedicat acestui eveniment este de 65 %.

Şi-au anunţat intenţia de a participa un număr de peste 100 de firme expozante şi peste 600 de firme vizitatoare din domeniile: turism, hoteluri şi pensiuni, restaurante, baruri şi cafenele, firme de catering, companii de transport auto şi feroviar, companii aeriene, asociaţii de turism, companii de asigurări.

Concomitent cu ediţia a III-a a Târgului de Turism al Olteniei, se va desfăşura Horeca Expo Oltenia ed. II – expoziţie de echipamente pentru sectoarele horeca, panificaţie şi cofetărie.

Vizitatorii vor descoperi oferte early-booking, last minute, pachete turistice pentru litoralul românesc, dar şi pentru străinătate.
Se estimează un numar de 7.000 de vizitatori, în creştere cu peste 30 % faţă de ediţia anterioară.

Noutatea anului 2018 este charter-ul către Antalya cu plecare din Craiova ce va fi operat de compania turcă Atlas Global cu o aeronavă Airbus 320. Agenţiile de turism care vor fi prezente la târg au anunţat oferte speciale pe perioada târgului pentru această destinaţie.
Nu vor lipsi prezentări de locaţii noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinaţii.

Horeca Expo Oltenia, ediţia a II-a, ce se desfăşoarp alpturi de Târgul de Turism, se defineşte ca un eveniment dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite pentru hoteluri, restaurante şi baruri.
Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista.
Noutatea acestei editii este includerea unei secţiuni noi dedicate producătorilor din segmentul panificaţie, patiserie şi cofetărie.
Campania de promovare a evenimentelor va cuprinde: campanii la radio (în cele cinci judeţe ale Olteniei, dar şi judeţele Argeş şi Caraş Severin), televiziuni locale, ziare, dar şi on-line, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newslettere, comunicate de presă, menite să atragă un număr de peste 7.000 de vizitatori.

Un foarte bun instrument de promovare pentru companiile expozante este Catalogul târgului (conţine prezentarea tuturor companiilor expozante în cadrul târgului şi alte companii care doresc să se promoveze în acest catalog). Redactat în format A5, catalogul va fi distribuit în cadrul târgului şi în afara lui. Tirajul va fi de 1.500 de exemplare.
Urmând exemplul ediţiei anterioare, organizatorii vor pune la dispoziţia vizitatorilor, în zilele de sâmbătă şi duminică, transport tur–retur, gratuit, din cele mai îndepărtate zone ale oraşului până la locul de desfăşurare a evenimentului.
Intrarea vizitatorilor va fi liberă!
Sponsor al Horeca Expo Oltenia este PPD România, iar partenerul principal al celor două evenimente este Selgros România -„Club pentru profesionişti şi pasionaţi. De bunătăţuri“.
Târgul de Turism al Olteniei este organizat de către PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliile Judeţene Dolj, Gorj, Vâlcea şi Mehedinţi.

Organizator:
PS MULTISERVICES SRL
Succesul unei afaceri este dependent de promovare
9 – 11 martie 2018
Program Târg:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 16.00.

Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului, nr. 26

Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiţi pe: www.targdeturismoltenia.ro şi www.horecaexpooltenia.ro.

Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca EXPO Oltenia

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...