Actualitate

150 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe) în Spania prin intermediul Reţelei EURES

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania care oferă cele 150 locuri de muncă în agricultură este compus din mai multe ferme dedicate producerii şi comercializării fructelor.

Descriere loc de muncă: muncitorii vor lucra în câmp: cules fructe, curăţat pomi; în fabrică: aranjarea fructelor în lăzi şi caserole;
Cerinţe: sunt oferite 150 locuri de muncă după cum urmează: 100-femei pentru munca în câmp şi ambalat în depozit; 50 - bărbaţi pentru munca în câmp, din care: 1 şofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D + atestat); 2 şoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C + E şi atestat) şi 2 tractorişti;

Limba straină: nu se solicită.

Salariu: 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp); 5.96 euro brut/ora (pentru lucrul în fabrică).

Beneficii şi alte condiţii: transportul dus-întors Spania îl plăteşte muncitorul. Pentru locuinţă (utilităţi) şi alte cheltuieli se reţine 10% din salariu în primul an şi în al doilea an 5% din salariu. Locuinţele au zonă comună de spălătorie şi bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primeşte set complet de lenjerie de pat şi echipament de protecţie individual (în cazul pierderii acestuia, se plăteşte). Contractul de muncă se semnează în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială-obţinere NIE).

Durată contract: aprilie - septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în judeţul Vâlcea, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, Liviu Cochirlea din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea, telefon 0350419715, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, CV, adeverinţă medicală "apt pentru muncă".

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31.03.2018.

Data şi locaţia bursei se va comunica la o dată ulterioară.

Director Executiv, Ion Marius Năfliu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...