Actualitate

150 locuri de muncă în domeniul agricol, recoltare, ambalare fructe în Spania

EURES Romania oferă 150 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe), în Spania. Grupul de firme din regiunea Lleida, Spania, care oferă cele 150 locuri de muncă este compus din mai multe ferme dedicate producerii şi comercializării fructelor. Muncitorii vor lucra atât în câmp la cules fructe, curăţat pomi, cât şi în fabrică la aranjarea fructelor în lăzi şi caserole.

Sunt oferite 100 locuri de muncă pentru femei pentru munca în câmp şi ambalat în depozit şi 50 locuri de muncă pentru bărbaţi pentru munca în câmp, din care: 1 şofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D + atestat); 2 şoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C + E şi atestat) şi 2 tractorişti.
Salariul oferit este de 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp) şi 5.96 euro brut/oră (pentru lucrul în fabrică).
Transportul dus-întors va fi plătit de muncitor. Pentru locuinţă (utilităţi) şi alte cheltuieli se reţine 10% din salariu în primul an şi în al doilea an 5% din salariu. Locuinţele au zonă comună de spălătorie şi bucătării. Contractul de muncă se semnează în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială-obţinere NIE).

Durata contractului este de 6 luni (aprilie - septembrie 2018) cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.
Nu se solicită cunoştinţe de limbă străină.
Persoanele cu domiciliul în judeţul Dolj, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, CV Europass, adeverinţă medicală.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 martie 2018. Data şi locaţia bursei urmează a fi comunicate ulterior.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...