Sub Lupă

Tâlhar din Băbeni, arest preventiv

Poliţiştii municipiului Râmnicu Vâlcea, împreună cu cei din cadrul Serviciului Criminalistic, au identificat şi reţinut un bărbat de 23 de ani, din Băbeni, bănuit de comiterea unei tâlhării în Râmnicu Vâlcea.

La data de 29 decembrie 2017, poliţiştii au dispus reţinerea unui bărbat din Băbeni, bănuit de comiterea unei tâlhării, comisă cu o seară înainte, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

În fapt, în noaptea de 28 decembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării, fiindu-i sustraşi 200 de lei.

Din verificări a reieşit că persoana vătămată se afla într-un local din Râmnicu Vâlcea, când un bărbat tânăr, pe care nu-l cunoştea, ar fi intrat în vorbă cu el. Acesta i-ar fi spus că vine de la serviciu şi că îi este foame, motiv pentru care persoana vătămată l-a invitat să-l însoţească la domiciliu, pentru a-i oferi ceva de mâncare.

Ajunşi în scara blocului unde domiciliază persoana vătămată, aceasta i-a adus alimente bărbatului, iar la un moment dat ar fi fost agresat fizic de persoana bănuită şi i-ar fi fost sustraşi 200 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea bărbatului, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore, la data de 29 decembrie 2017, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria R​âmnicu Vâlcea, luându-se măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.

Cercetările continuă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...