Inedit

Leuţul are nevoie de un nume!

Leuţul, răsfăţatul Grădinii Zoologice din Craiova, are nevoie de un nume. Din acest motiv, lansăm un concurs pentru a-i alege un nume cât mai potrivit. Vă invităm astfel să lăsaţi cât mai multe comentarii cu sugestiile dumneavoastră pe pagina de socializare a instituţiei, Raadpfl Craiova.

Câştigătorul va fi cel care primeşte cele mai multe aprecieri (Like-uri) până la data de 22 ianuarie ora 23:59. Cel care va câştiga acest concurs va avea posibilitatea să petreacă câteva ore în Grădina Zoologică, să facă un tur al adăposturilor, însoţit de administrator. În plus, va primi şi o diplomă care să-i ateste calitatea de naş.

Leul de la Grădina Zoologică din Craiova împlineşte săptămâna viitoare două luni. În urmă cu câteva zile, a fost imunizat. Este adăpostit în continuare în birourile din clădirea administrativă, este hrănit cu lapte praf, are toată atenţia de care are nevoie.

Perioada critică a fost depăşită, însă rămân în continuare riscurile specifice animalelor născute în captivitate. Reamintim faptul că animalul nu a fost hrănit de leoaică, motiv pentru care acesta a fost separat şi a avut nevoie de perfuzii şi atenţie specială din partea medicilor veterinari.

Începând de săptămâna viitoare, leul va fi adăpostit într-o zonă de carantină, într-o cuşcă specială, în cabinetul medicului veterinar.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...