Eveniment

Vâlcea: Minor reţinut după ce a încercat să omoare o bătrână cu toporul

Un tânăr de doar 14 ani a fost reţinut astăzi de oamenii legii după ce a încercat să omoare o bătrână, pe care o şi jefuise înainte, lovind-o de mai multe ori cu toporul

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus azi reţinerea minorului de 14 ani, care este acuzat de tentativă de omor deosebit de grav şi tentativă de tâlhărie, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit oamenilor legii, tânărul, alături de un alt prieten, tot minor, a încercat să jefuiască o bătrână de 70 de ani. Aceştia au intrat în casa femeii pentru a sustrage mai multe bunuri, însă au fost surprinşi chiar de bătrână. Cei doi tineri au reacţionat însă violent, lovind-o cu pumnii şi picioarele în mod repetat.

Totuşi, pentru a se apăra, femeia a reuşit să pună mâna pe un topor, dar a fost repede deposedată de unul dintre minori, care a împins-o. Bătrâna s-a dezechilibrat şi a căzut.

Ulterior, cei doi minori au realizat că au fost văzuţi de către partea vătămată, astfel că aceştia au decis să îi ia viaţa pentru a nu fi identificaţi. Minorii au lovit-o pe bătrână de mai multe ori cu toporul în zona capului şi la nivelul feţei, cauzându-i leziuni grave care i-au pus viaţa în pericol.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova în vederea acordării îngrijirilor medicale.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...