Actualitate

Bărbatul mort în supermarket venise acasă din Germania să-şi petreacă sărbătorile

Este anchetă la Craiova în cazul bărbatului de 52 de ani care a murit la cumpărături în supermarket. Raul Ciobanu a fost strivit de un container plin cu marfă şi a murit câteva ore mai târziu la spital. Tragedia a fost provocată de un angajat care lucra pe un motostivuitor şi care nu a manevrat corect utilajul, iar containerul a căzut peste bărbat.

Bărbatul de 52 de ani din Gorj lucra în Germania de 9 ani, iar pe data de 21 decembrie a venit în ţară să petreacă sărbătorile împreună cu familia. “Eu am rămas în maşină şi el a fost să facă cumpărături. Am văzut că nu mai vine şi am intrat. L-am găsit jos, plin de sânge. Am angajat un avocat acum”, spune Corina Ciobanu, soţia.

Conducerea magazinului a trimis azi un comunicat.
“Înainte de orice, Selgros Cash & Carry îşi exprimă regretul profund pentru pierderea unei vieţi omeneşti. Este şi va fi alături de familia victimei, care a fost contactată. Compania face tot ce îi stă în putere pentru a o ajuta. De asemenea, reprezentanţii Selgros Cash & Carry colaborează deplin cu organele de anchetă abilitate pentru elucidarea condiţiilor în care s-a produs tragedia. Tot autorităţile se vor pronunţa cu privire la evoluţia şi concluziile anchetelor în derulare”, se arată în comunicatul respectiv.

Tragedia a avut loc ieri. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj, miercuri, în jurul prânzului, un angajat al unui hypermarket din Craiova nu a manevrat corespunzător un motostivuitor, iar un container metalic a căzut peste un client aflat în apropiere. „Un angajat al supermarketului a manevrat greşit un motostivuitor, iar un container de marfă a căzut peste un bărbat care se afla la cumpărături. Iniţial s-a făcut dosar pentru vătămare corporală din culpă şi, acum, odată cu decesul persoanei, o să se schimbe încadrarea juridică pe ucidere din culpă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din Motru, a fost grav rănit, fiind transportat la spitalul din Craiova. În pofida eforturilor depuse de medici, după câteva ore victima a decedat. Pe numele angajatului, în vârstă de 32 de ani, din Craiova, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...