Special

Poliţiştii au protestat în faţa IPJ Mehedinţi

20 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi au protestat mai bine de o oră în faţa instituţiei, nemulţumiţi că începând de anul viitor nu vor mai primi bani pentru orele suplimentare. Oamenii legii se plâng că săptămânal sunt chemaţi de acasă, din timpul liber, sau sunt obligaţi să stea peste program pentru a merge la diverse acţiuni. Unii dintre ei, care au refuzat acest lucru, au fost sancţionaţi.

Oamenii legii s-au adunat în jurul orei 11.00 chiar în faţa instituţiei. Au protestat paşnic. „Am stabilit să ne întâlnim în faţa IPJ -ului, toţi poliţiştii care nu mai doresc să facă muncă din timpul lor liber neremunerat pentru că de la 1 ianuarie aceste activităţi nu vor fi plătite. Mai mult decât atât, nu există obligativitatea poliţistului de a interveni la evenimente în timpul liber”, spune Raul Ghenciu - preşedinte Europol Mehedinţi.

Poliştii susţin că refuză să mai vină la serviciu din timpul lor liber. „Ca de obicei, se spune totul verbal şi se încearcă să se rezolve. Corect, amiabil, ca în orice organizaţie. Se preconizează ca, de la 1 ianuarie, să nu se mai plătească. Asta vrem să aducem la cunoştinţă, că dacă nu se mai plăteşte, nu mai asigurăm continuitate”, spune unul dintre protestatari.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi sunt 674 de poliţişti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...