Actualitate

Se modernizează piaţa de la Gara Craiova

Primăria Craiova anunţă că s-a semnat contractul de lucrări pentru modernizarea Pieţei Gării.

"Cea mai amplă investiţie derulată în ultimii ani de societatea care administrează pieţele municipalităţii craiovene este pe cale să înceapă, după ce, miercuri, 27 decembrie 2017, SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL a semnat cu firma SC ALDU CONSTRUCT SRL Craiova, contractul de lucrări pentru modernizarea Pieţei Gării", a declarat Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova.

Firma constructoare a fost desemnată câştigătoare a licitaţiei publice, în baza unei oferte de 473.617,53 lei, fără TVA, cu aproape 50.000 de lei sub valoarea estimată, de 522,831 lei, fără TVA.

“Piaţa Gării, cea actuală, va fi demolată în întregime, pe acelaşi amplasament urmând să fie ridicată o piaţă nouă. Va fi închisă perimetral complet, dar în sezoanele mai călduroase va exista posibilitatea de a se deschide una dintre laturi, pe care vor fi amplasate uşi de tip rulou. Noua piaţă va fi modernă şi practică, va avea măsuţe noi, cu galantar pentru produse lactate, cu vestiare, cu spaţii destinate pentru flori”, a menţionat directorul SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, Alin Mărăcine.

Termenul de execuţie a noii clădiri a Pieţei Gării este de şase luni, ordinul de începere a lucrărilor urmând a fi dat în data de 15 ianuarie 2018.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...