Actualitate

Sat agro-turistic pe Drumul Mănăstirilor Olteniei de Sub Munte, la Bărbăteşti

Comuna vâlceană Bărbăteşti va deveni o importantă locaţie pe Drumul Mănăstirilor Olteniei de sub Munte.

Acest aspect se datorează în principal, asfaltării drumului de legătură cu localiatea Costeşti, stabilind astfel un traseu complet Păuşeşti Măglaşi – Stoeneşti – Bărbăteşti – Costeşti, amenajarea traseului spre Mănăstirea Pătrunsa dar, cel mai important este crearea unui sat turistic pe Valea Otăsăului.

Astfel la ieşirea din Bărbăteşti spre munte, pe drumul spre Mănăstirea Pătrunsa, primăria va dispune sistematizarea unui platou, propice pentru dezvoltarea unui sat agro-turistic. Reamintim că localitatea se află în Depresiunea de excelenţă Horezu, chiar la poalele Munţilor Căpăţânii, pe valea râului Otăsău.

„Am primit finanţarea drumul de legătură cu localităţile învecinate Costeşti şi Pietrari şi se va moderniza cu poduri, podeţe şi rigole pe toată distanţa. Am mai primit fonduri guvernamentale pentru schimbarea învelitorii şi reabilitare Şcolii Negruleşti, dar şi pentru construirea unui dispensar în comuna Bărbăteşti, iar aceste două investiţii au o valoare de 2.496.239 lei”, a declarat primarul Banacu Constantin.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...