Sub Lupă

Parcare asfaltată în jurul maşinii

Muncitorii unei firme de construcţii au asfaltat în jurul unei maşini. Autovehiculul a rămas singurul nemişcat pentru că proprietarul nu era în oraş. Muncitorii au sunat la poliţia locală să ridice maşina.

Reprezentanţii Primăriei Craiova au precizat că muncitorii care au executat lucrarea în cartierul 1 Mai ar fi trebuit să apeleze la serviciul de ridicări, iar astfel nu s-ar fi ajuns în această situaţie. Muncitorii au aflat că proprietarul autoturismului este plecat şi au decis să asfalteze în jurul autoturismului aflate în parcare.

Reabilitarea cu peripeţii a avut loc în cartierul 1 Mai din Craiova. Fără să anunţe pe nimeni, lucrătorii firmei care asfaltează parcările dintre blocuri au venit ieri dis de dimineaţă şi s-au apucat de treabă.

Oamenii şi-au mutat maşinile când au văzut că se lucrează. Una singură a rămas nemişcată, pentru că proprietarul era plecat. Aşa că muncitorii au asfaltat doar în jurul ei.

Preşedintele Asoiaţiei de Proprietari a precizat că ar fi putut să găsească o soluţie, însă nimeni nu i-a cerut sprijinul.
Reprezentanţii firmei care au executat lucrarea în carierul 1 Mai nu au putut fi contactaţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...