Special

Moş Tura VII

Asociaţia Clubul Sportiv Dau Pedală organizează sâmbătă a VII-a ediţie a evenimentului ”Moş Tură”, la care sunt aşteptaţi toţi pasionaţii de ciclism care vor să împartă clipe de bucurie copiilor din Craiova. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Teatrul Naţional Craiova, intrarea actorilor, ora 11:30. Toţi participanţii vor fi costumaţi, pe cât posibil, în Moş Crăciun sau Crăciuniţe, cu tolba plină cu dulciuri sau cadouri pentru cei mici, iar bicicleta accesorizată în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Traseul va fi următorul: TNC (intrarea actorilor) – Parcul Nicolae Romanescu – Cartier Sărari – Calea Bucureşti – Bd. Carol I – Bd. Dacia – Parc de joacă Brazdă – Strada Amaradia – Grădina Botanică – Drapelul României. Evenimentul se adresează persoanelor ce au vârsta minimă de 14 ani. Pe durata desfăşurării turei sunt imperative respectarea normelor rutiere şi adoptarea unui comportamentul civilizat.
”Moş Tură” se doreşte a fi totodată un mod de sensibilizare a societăţii civile şi a participanţilor la trafic în legătură cu existenţa bicicliştilor şi respectul ce trebuie acordat celor ce aleg ca mijloc de locomoţie sau activitate sportivă – bicicleta. Promovăm mersul pe bicicletă ca alternativă la folosirea în deplasare a maşinilor, ca mod de viaţă sănătos şi ca mijloc de socializare şi petrecere a timpului liber.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...