Politică

Cu suflet bun de Sărbători!

​În fiecare an, Partidul Naţional Liberal Vâlcea aduce bucurie şi căldură sufletească în casele vâlcenilor! Echipa PNL s-a implicat cu generozitate în acţiunea „Şcoala cu joacă”, alaturi de organizaţii neguvernamentale din judeţ şi de societăţile SC Nurvil SRL şi SC Boromir Ind SRL. Astfel, Moş Crăciun a ajuns luni la grădiniţele din Lăpuşata, Păuşeşti Otăsău şi Cernişoara, iar marţi în localităţile Stăneşti, Alunu, Muereasca şi Măciuca.

Sălile de clasă decorate pentru sărbătorile de iarnă, colindele vesele cântate de cei mici şi bucuria venirii Moşului au creat un moment de fericire în sufletele celor mici. Copiii au primit cu entuziasm cadourile dulci aduse de voluntari şi de membrii Partidului Naţional Liberal Vâlcea. Nu au fost uitate nici cadrele didactice, care au primit materiale didactice utile pentru activităţile desfăşurate zilnic cu micuţii: cărţi, creioane colorate, plastilină, blocuri de desen, pensule, planşe, cretă, hârtie glasată, dar şi materiale necesare pentru îngrijirea şi igiena copiilor, săpun lichid şi şerveţele umede.

De altfel, în aceste zile, au loc acţiuni caritabile în majoritatea localităţilor administrate de primari ai Partidului Naţional Liberal, dovedind în acest mod faptul că PNL are grijă de generaţia viitorului nostru, de copiii noştri, de a îmbelşuga masa de sărbători a vâlcenilor cu daruri frumoase.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...