Sport

Handbal feminin, Oltchim

Echipa Oltchim, preluată de către OMW Petrom

OMW Petrom va deveni noul sponsor oficial al echipei de handbal Oltchim, care astfel, după retragerea sprijinului financiar al combinatului chimic, poate continua noul sezon, unul în care şi-a propus câştigarea Ligii Campionilor.
În plus, Primăria Generală a Capitalei a aprobat o sponsorizare de 220 mii euro pentru anul competiţional în curs. "Este deja o decizie clară de finanţare luată la nivelul Petrom de a ne implica în acest sezon în susţinerea echipei de handbal. Oltchim este un brand naţional şi, ţinând cont că are şanse reale de a obţine rezultate la cel mai înalt nivel, am decis să ne asociem. Toate detaliile contractului le vom prezenta în următoarele zile, după ce vom semna actele. Încă nu putem dezvălui cifrele, dar pot să vă spun că oferim o sumă mare la Oltchim. Nu punem condiţii clubului, nu cerem să avem un om în consiliul de conducere. S-ar putea să avem totuşi o rugăminte, care îl priveşte mai mult pe antrenor", a declarat pentru Prosport Răzvan Nicolescu, director de afaceri publice în cadrul Petrom România.

Stadiul discuţiilor dintre cele două părţi a intrat în ultima fază, iar contractul va fi semnat, foarte probabil, până la primul meci din Liga Campionilor, cu Hypo Viena, programat pe 14 octombrie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...