Sub Lupă

Mătuşa criminalei de la metrou: „Eu nu cred că este sănătoasă şi că este bolnavă"

Mătuşa Magdalenei Şerban a povestit că aceasta se certa tot timpul cu părinţii. Ultima oară a văzut-o în urmă cu patru luni, când a vizitat-o, însă de atunci nu a mai ştiut absolut nimic despre ea.

Mătuşa femeii a povestit că s-a certat cu părinţii şi a plecat, însă nu a spus nimănui unde o să locuiască. „Magdalena a fost acum trei sau patru luni la mine, însă s-a dus şi a stat câteva zile la mama ei. Şi eu am avut discuţii cu ea când a venit pentru că se certa cu părinţii. Au avut o locuinţă, iar fiecare îşi dorea să stea acolo şi de aici au apărut problemele. Păcat de Dumnezeu ce a făcut. Eu nu cred că este sănătoasă şi că este bolnavă. Ea nu a fost conştientă că a ajuns aşa. Mintea omului nu a judecat atunci. Eu nu stiu de unde a avut ea puterea aceasta să arunce o fată în faţa trenului“, a povestit Jana Şerba, mătuşa criminalei.

Alina Ciucu, tânăra ucisă, va fi înmormântată astăzi în comuna doljeană Ostroveni. „Alina a plecat în Bucureşti şi locuia cu prietenul ei. Ştiu că urma să se căsătorească şi îşi mai dorea foarte mult să îi renoveze casa mamei biologice. O ajuta de fiecare dată cu tot ce putea. Ea a fost crescută de o familie din localitate şi a primit o eduaţie aleasă“, a spus Silviu Preduş, primarul comunei Ostroveni.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...