Eveniment

ARC aduce la Craiova cea mai recentă carte de Grigore Cartianu

Acţiunea pentru Renaşterea Craiovei vă invită joi, la ora 17:00, la evenimentul de lansare a volumului „600.000”, de Grigore Cartianu. Întâlnirea cu publicul craiovean va avea loc la Hotel Splendid din Craiova, de pe strada A.I. Cuza, nr. 4a.

Lansarea va fi precedată de un moment solemn în memoria Majestăţii Sale, Regele Mihai I, cu depunere de coroane la bustul situat în Piaţa Tricolorului întrucât „Se cuvine să aducem un ultim omagiu celui din urmă rege al României, un om care a trasat o parte importantă din istoria noastră modernă şi care a fost un reper de morală şi demnitate pentru cetăţenii acestei ţări. După acest moment, va avea loc lansarea unei cărţi despre un alt eveniment care rămâne în istoria României – cea mai amplă rezistenţă civică din istoria ţării, aşa cum o prezintă autorul însuşi”, precizează avocatul Lucian Bernd Săuleanu, preşedintele ARC.

Subtitlul volumului „600.000” este edificator: “Fenomenul #Rezist. Povestea celei mai ample rezistenţe civice din istoria României”.

Lansarea va fi moderată de avocatul Lucian Bernd Săuleanu, decanul Baroului Dolj, precum şi de realizatorul radio Mihaela Mocanu şi va cuprinde o prezentare făcută de Grigore Cartianu, un dialog cu publicul (întrebări / răspunsuri) şi o sesiune de autografe. Autorul va semna autografe pe toate cărţile sale, care pot fi procurate cu această ocazie.

“600.000” este o carte în care se vor regăsi cei 600.000 de protestatari din duminica istorică de 5 februarie 2017, dar şi toţi cei care, într-un fel sau altul, s-au opus Ordonanţei 13 şi jihadului anti-justiţie. Este un pamflet usturător la adresa celor care, prin ordonanţe de urgenţă şi legi ticăloase, încearcă să impună tirania hoţiei. “600.000” este un elogiu adus celor peste 600.000 de români care au înfruntat gerul iernii pentru a-şi salva justiţia şi ţara. “600.000” este cartea luptei noastre continue pentru o ţară normală, cu justiţie puternică şi dreaptă, nesupusă politic”, spune autorul.

Grigore Cartianu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din România. A condus redacţiile unor ziare importante (Adevărul, Evenimentul Zilei) şi a semnat mii de editoriale, interviuri şi anchete gazetăreşti. Este o apariţie frecventă în emisiuni TV. În prezent este Senior Editor al cotidianului România Liberă şi realizator al emisiunii zilnice Cronica de noapte, postul Naşul TV.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...