Ultima Oră

Victima şi suspecta în cazul crimei de la metrou sunt din Dolj

Criminala de la metrou, internată de mai multe ori la o clinică de psihiatrie din Spania

Coincidenţă în cazul tinerei care şi-a pierdut viaţa, după ce a fost aruncată în faţa metroului într-o staţie din capitală. Atât victima, cât şi suspecta sunt din judeţul Dolj. Nu exista o legătură însă între cele două care se pare că nu se cunoşteau. Suspecta a fost internată de la multe ori la o clinică de psihiatrie din Spania, însă în 2015 a întrerupt tratamentul. A suferit în urmă cu cinci ani o depresie, după ce mai multe poze intime au fost publicate pe unele site-uri în Spania.

Vestea că Alina Ciucu a fost ucisă în staţia de metrou a şocat familia acesteia din comuna doljeană Ostroveni. Fata a locuit aici până acum patru ani, însă, din cauza sărăciei, a plecat în capitală. "Mama, vedeţi bine că trăieşte din ajutor social. Ia 142 de lei. Cu totul a fost ajutată de oamenii ăştia care au adoptat-o. Până a găsit şi ea un suflet al ei. O pereche cu care s-a căsătorit. Pe urmă s-a mutat acolo la Bucureşti, unde lucra la un restaurant. Şi s-a întâmplat asta, nenorocirea", spune Maria Ghinceanu, mătuşa victimei. "Este o tragedie de nici nu s-a pomenit aşa ceva. Se putea să se fi întâmplat şi cu copiii mei buni. Ce om putea să facă asta? Un nebun. Că altceva nu a putut să fie. Să moară în închisoare", spune bunica adoptivă a tinerei.

Coincidenţa face ca tânăra care a aruncat-o în faţa metroului să fie din acelaşi judeţ. Până acum 9 ani a locuit în Craiova, însă a plecat în Spania. “Pe mamă, da, o ştiu. Nu prea comunică cu lumea.” “Ştiaţi că are şi o fată?” “Nu ştiam că are şi o fată. Acum e prima dată când vă aud. Ştiu că are un băiat, lucrează în cadrul armatei", spune un vecin.

Fratele tinerei povesteşte că sora acestuia a fost internată în urmă cu cinci ani, în urma unei depresii, într-o clinică de psihiatrie din Spania, dar în 2015 a întrerupt tratamentul şi s-a întors în ţară. De atunci a început să-şi terorizeze familia. "A plecat de la Craiova în urmă cu 9 ani, în Spania. Acolo, o prietenă a denigrat-o şi a intrat în depresie. A ajuns la clinica de psihiatrie. În 2015 a întrerupt tratamentul. Ne teroriza. Şi pe mine, la muncă, venea şi îmi făcea probleme. Acum două săptămâni i-a chemat pe ai mei la poliţie şi a început să-i înjure acolo", spune Lucian Şerban, fratele criminalei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...