Actualitate

S-a lansat cursa aeriană către Antalya din Craiova

Azi a fost lansată pentru vara anului 2018 zborul direct, charter, cu destinaţia Antalya, de pe Aeroportul Internaţional Craiova. Zborul charter va fi operat începând cu 1 iunie şi va dura până pe 14 septembrie 2018, avand o frecvenţă săptămânală şi plecări în fiecare zi de vineri.

Preţul pentru pachetele turistice către Antalya începe de la 297 euro/persoană, cu toate serviciile şi taxele incluse, astfel: transport cu avion cursă charter, 7 nopţi cazare şi masă conform hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală şi Storno precum şi asistenţă turistică în limba română. 

Zborul va fi operat în fiecare zi de vineri, începând cu 1 iunie, cu o aeronavă AIRBUS A321, cu o capacitate de 216 de locuri. Pe parcursul fiecărui zbor turiştii vor avea la dispoziţie catering inclus. Toţi cei care îşi vor achiziţiona pachete turistice în perioada decembrie 2017 - martie 2018, vor beneficia de preţuri extrem de avantajoase.

Pachetele turistice cu avion cursa charter către Antalya vor fi disponibile în toate agenţiile de turism partenere din ţară, cu precădere desigur în judeţele: Dolj, Olt, Argeş, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi şi Caraş-Severin.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...