Sub Lupă

Percheziţii domiciliare în Vâlcea la persoane bănuite de contrabandă

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului Criminalistic şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale au descins la sediile şi locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de contrabandă în domeniul produselor din tutun şi deţinere de alcool etilic peste cantitatea legal acceptată.

Poliţiştii au efectuat 3 percheziţii în comuna Câineni, la sediul social şi domiciliile unor persoane fizice bănuite de comiterea infracţiunilor de contrabandă în domeniul produselor din tutun şi deţinere de alcool etilic peste limita legală.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, judeţul Vâlcea, în care sunt vizate 2 persoane, cercetate pentru infracţiunile menţionate.

În fapt, între anii 2016-2017, persoanele bănuite ar fi deţinut, transportat şi comercializat produse din tutun, respectiv ţigarete provenind din contrabandă şi alcool etilic peste cantitatea legal acceptată, în zona oraşului Brezoi şi a comunei Câineni, judeţul Vâlcea, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat până în prezent la 20.000 lei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate produse pirotehnice (artificii) şi documente referitoare la faptele cercetate în dosarul penal.

Au fost puse în executare 6 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la unitatea de parchet, în vederea continuării cercetărilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...