Special

Eroul zilei!

A salvat o tânără de la înec

Un bărbat s-a aruncat în apele reci ale Oltului pentru a salva viaţa unei femei în pericol de înec. Tânărul alerga pe malul râului când a văzut-o pe victimă zbătându-se în apă. Fără să stea pe gânduri, a sărit şi a înotat mai bine de 15 metri, reuşind să o aducă la mal. Azi a fost premiat de conducerea ISU Olt.

"Intervenţia de sâmbătă dimineaţă, pentru salvarea persoanei aflate în pericol de înec, nu se putea încheia cu succes fără gestul demn de un erou al domnului Dan Mihai. Aflat la alergat în zona Podului Olt, domnul Dan a observat o persoană în imersiune pe râul Olt. Nu a stat nicio secundă pe gânduri şi, fără să ţină cont de temperatura de afară, de temperatura de numai câteva grade a apei, cu un curaj aparte, a înotat mai bine de 15 metri şi a reuşit să o aducă la mal pe femeia care a fost la un pas de a pierde lupta cu viaţa", se arată într-un comunicat al ISU Olt.

Până la sosirea echipajelor, bărbatul i-a acordat primul ajutor victimei şi a monitorizat-o permanent. Ulterior, femeia, conştientă, cu hipotermie uşoară, a fost transportată la UPU Slatina. Azi a fost medaliat de conducerea ISU Olt.

Bărbatul din Slatina a primit felicitări publice şi din partea coechipierilor săi de la „Slatina Running”. „Dan este EROUL nostru! Sâmbătă, în timp ce îşi făcea antrenamentul de alergare, a observat o persoană care plutea pe râul Olt. Fără să stea pe gânduri şi fără să ţină cont de temperatura scăzută a apei, riscându-şi propria viaţă, a înotat spre persoana care era la limita dintre viaţă şi moarte. Dan i-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajului SMURD Olt, fiindu-i salvată viaţa. Felicitări OM CURAJOS!”, este mesajul postat de colegii alergători pe pagina de Facebook a „Slatina Running”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...