Actualitate

8.000 de membri şi lideri PSD, la statuia Regelui Mihai I din Craiova

Conducerea PSD Dolj, împreună cu liderii organizaţiilor locale, primari, consilieri, liderii organizaţiilor de tineret, femei, pensionari, PES din tot judeţul au adus, astăzi, un ultim omagiu Majestăţii Sale Regele Mihai I, cel care a înfiinţat prin Decrete Regale două instituţii importante din Craiova: Universitatea şi Filarmonica Oltenia.

Fostul primar al Craiovei, actualul ministru Lia Olguţa Vasilescu, şi Claudiu Manda, preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, dar şi lider al organizaţiei PSD Dolj, au depus jerbe de flori la statuia regelui.

Iniţial, la Craiova trebuia să aibă loc sâmbătă, 9 decembrie, un mare miting PSD împotriva „statului paralel”, la care Claudiu Manda anunţa că vor participa 30.000 de oameni. Mitingul se dorea a fi o replică la protestele de la Bucureşti faţă de modificarea legilor justiţiei. Numai că, odată cu vestea care a venit marţi că Regele Mihai a murit, PSD a anunţat că îşi anulează acţiunile de protest prevăzute pentru weekend.

Regele Mihai a devenit în 2013 cetăţean de onoare al Craiovei. În timpul domniei sale, aici s-au înfiinţat Universitatea şi Filarmonica. Conform estimărilor Jandarmeriei şi Poliţiei Municipale Craiova, au participat aproximativ 8.000 de persoane

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

12.12.2017 - 12:15Pacat:Sfidare maxima din partea PSD. Si a voastra pentru ca pupati in ******** atat de jalnic un partid de penali. Imi pare sincer rau. Ramaseserati printre putinii in care mai aveam incredere. Se vede din avion ca presa din Valcea a murit.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...