Economic

Shopping City Râmnicu Vâlcea şi-a deschis oficial porţile cu o investiţie de 40 de milioane de euro

Branduri internaţionale şi locale, un food court extins, o ofertă generoasă de divertisment şi zeci de surprize pentru vizitatorii celui mai mare şi modern centru comercial din regiune

Locuitorii din Râmnicu Vâlcea au sărbătorit joi, 7 decembrie, inaugurarea Shopping City Râmnicu Vâlcea, primul centru comercial full concept din regiune, dezvoltat de NEPI Rockcastle, lider pe piaţa imobiliară de retail din Europa Centrală şi de Est. După o investiţie de 40 de milioane de euro, proiectul găzduieşte o ofertă generoasă de peste 70 de spaţii comerciale pentru toate categoriile de vârstă şi interese, pe o suprafaţă închiriabilă de 27.900 metri pătraţi, şi generează peste 700 locuri de muncă pentru judeţul Vâlcea. Pentru vizitatori, centrul comercial a pregătit un program special de spectacole şi oferte.

În urma uneia dintre cele mai mari investiţii din judeţ, noul centru comercial îşi primeşte astăzi vizitatorii în cea mai modernă destinaţie de shopping şi divertisment din regiune. Noul centru comercial găzduieşte o ofertă generoasă de branduri internaţionale şi locale, pentru toate categoriile de vârstă şi interese: modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home & deco, jucării şi produse pentru copii. Mai mult, vizitatorii au parte şi de un food court extins, cu experienţe culinare pentru toate gusturile, precum şi de multiple spaţii de divertisment: loc de joacă, cazino şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.

Printre magazinele care îşi aşteaptă clienţii se numără New Yorker, Deichmann, Hervis, Altex, DM, Marionnaud, Jysk, Noriel, Top Shop, Various Brands, Bigotti, Gloria, Atmosphere, Marelbo, Paolo Botticelli, Benvenuti, English Home, Optiplaza, Anna Cori, Bijuteria Stil, Sport Vision, Orsay, Douglas, Gatta, Takko, Gerovital, Office Shoes, Optiblu, Meli Melo, Penti, Vitamix, Pro Beauty Shop, Splend’or, TUI, CCC, PEPCO, Sensiblu, Yves Rocher, Fresh Clean, Credit Amanet, IQ Box, Inmedio, RCS & RDS, Silka, Animax, Arsis, Cremeria Marco, Max Bet, Energy Kids, Zvon Café, Picior de Plai, Help Net, Contakt, KFC, Salad Box, Dabo Döner, Pizza Romana, Casa Românească şi Spartan.

Mai mult, cu ocazia inaugurării, centrul comercial a pregătit pentru vizitatori oferte speciale, tombole cu premii şi reduceri de până la 75% la branduri precum New Yorker, Atmosphere, Orsay, Anna Cori, English Home, Optiplaza, Douglas, Yves Rocher, Meli Melo, Gerovital, Optiblu, Gatta, Penti, CCC, Jysk, Deichmann, Sport Vision, Penti, Various Brands sau Noriel. Surprizele şi evenimentele speciale vor continua pentru vâlceni, pe 9 decembrie, cu un spectacol susţinut de Lidia Buble şi Andra, iar pe 10 decembrie Gaşca Zurli îi va aştepta pe cei mici cu distracţie şi voie bună.
„Marcăm astăzi inaugurarea Shopping City Râmnicu Vâlcea, un centru comercial de care suntem extrem de mândri şi care conturează un an cu multe proiecte de anvergură pentru NEPI Rockcastle. Decizia de a investi în Râmnicu Vâlcea se datorează potenţialului semnificativ al întregii regiuni şi este o dovadă clară a angajamentului nostru de a dezvolta piaţa de retail din România. Shopping City Râmnicu Vâlcea nu este doar unul dintre cele mai importante centre comerciale din portofoliul companiei noastre, dar şi cel mai important mall din regiune, prin oferta comercială şi design-ul modern al clădirii. Este mall-ul de care sunt sigur că se vor bucura toţi vâlcenii”, spune Sebastian Mahu, Head of Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Alături de brandurile inaugurate de Shopping City Râmnicu Vâlcea, astăzi îşi deschide porţile şi hipermarketul Carrefour, cu o gamă de peste 50.000 de produse, o suprafaţă de vânzare de 7.500 de metri pătraţi şi 300 de angajaţi, fiind astfel unul dintre cei mai importanţi angajatori din oraş.
„Ne bucurăm să ne implicăm în viaţa comunităţii din regiunea Vâlcea cu cel mai nou şi inovator concept de hipermarket, în care locuitorii pot găsi într-un spaţiu modern şi prietenos tot ceea ce au nevoie, sub acelaşi acoperiş. Oferim o nouă experienţă de cumpărături, dintr-o gamă de peste 50.000 de produse, la cele mai înalte standarde de calitate. Nu lipsesc soluţiile inovatoare, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici, precum locul de joacă special amenajat lângă «CASA FAMILIEI» sau case de marcat «SELF CHECK-OUT» pentru mai multă rapiditate, wifi gratuit în magazin şi spaţii dedicate încărcării telefoanelor mobile de la acumulatori externi în zona specială de snacking, unde se pot relaxa şi unde pot beneficia de produse de fabricaţie proprie. De asemenea, punem la dispoziţia vâlcenilor o paletă variată de servicii financiare simple şi rapide, totul pentru o viaţă mai bună”, a declarat Cătălin Samara, Director Marketing, Digitalizare şi IT Carrefour România.

Unicitatea proiectului Shopping City Râmnicu Vâlcea este dată şi de design-ul şi arhitectura moderne, materialele de calitate superioară şi de dotările de ultimă generaţie. Centrul comercial este aliniat celor mai înalte standarde aplicate de NEPI Rockcastle tuturor proiectelor de retail dezvoltate până acum. Intrările impresionante şi lumina naturală obţinută datorită luminatoarelor de mari dimensiuni, integrate în acoperişul clădirii, sunt câteva dintre elementele care fac din Shopping City Râmnicu Vâlcea un centru comercial unic în regiune. Suplimentar, centrul comercial a investit în facilitarea accesului vizitatorilor prin montarea de sensuri giratorii şi prin construcţia unui drum de legătură cu patru benzi.

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt, pe Strada Ferdinand, nr. 38A şi este construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, oferind aproximativ 1.000 de locuri de parcare uşor accesibile.

Despre NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle, companie listată la Bursa de Valori din Johannesburg şi la Euronext Amsterdam, este cel mai mare investitor imobiliar de retail din Europa Centrală şi de Est, după capitalizarea bursieră. Compania investeşte în dezvoltarea activelor imobiliare din pieţe competitive din Europa Centrală şi de Est, ocupând poziţii de top în ţări, precum România, unde este cel mai mare deţinător de proprietăţi de retail, Polonia, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Cehia, Serbia şi Bulgaria.

Din portofoliul românesc al companiei fac parte Mega Mall, Promenada, Vulcan Value Centre, Shopping City Timişoara, City Park Mall of Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Galaţi, Shopping City Târgu Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Râmnicu Vâlcea, dar şi alte centre comerciale în ţară. NEPI Rockcastle deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.
www.nepirockcastle.com

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...