Economic

Carrefour România a deschis primul hipermarket din Râmnicu Vâlcea, în cel mai nou centru comercial din sudul României

Marea deschidere a hipermarketului Carrefour Râmnicu Vâlcea a avut loc azi, ora 08:00, în prezenţa a sute de oameni

Râmnicu Vâlcea, 7 decembrie 2017: Carrefour România a deschis astăzi cel mai nou hipermarket în interiorul celui mai modern centru comercial din sudul României, Shopping City Râmnicu Vâlcea, ajungând astfel la un număr de 33 de magazine, în acest format, la nivel naţional. Carrefour Râmnicu Vâlcea le aduce locuitorilor din regiune o gamă variată de articole, cu peste 50.000 de produse, la cele mai mici preţuri. Astfel, noul magazin propune vâlcenilor o nouă experienţă de cumpărături, la cele mai înalte standarde de calitate, venind în întâmpinarea lor cu cel mai nou şi inovator concept de hipermarket. Aceştia pot găsi într-un spaţiu modern şi prietenos tot ceea ce au nevoie sub acelaşi acoperiş.

Date cheie ale noului hipermarket din Strada Ferdinand, Nr. 9, Râmnicu Vâlcea:
- suprafaţă de vânzare de 7.471 de m2
- 300 de angajaţi
- 27 de case de marcat dintre care 4 case „SELF CHECK-OUT”, fiind al doilea hipermarket Carrefour din România dotat cu această tehnologie, după Carrefour Băneasa şi „CASA FAMILIEI”, pentru părinţi şi copii, cu o atmosferă de poveste, cu ajutorul casierelor costumate asemenea personajelor preferate pentru cei mici, fără standuri cu dulciuri
- aproximativ 1.000 de locuri de parcare, gratuite
- wi-fi gratuit şi posibilitatea încărcării telefoanelor mobile de la acumulatori externi
- program: luni – duminică: 8:00 - 22:00
- telefon: 0374 708 700

„Ne bucurăm să fim prezenţi şi în Râmnicu Vâlcea cu un hipermarket, pentru că ne-am dorit să ne implicăm într-un mod mult mai activ în viaţa comunităţii din regiune. Oferim locuitorilor o nouă experienţă de cumpărături, dintr-o gamă mult mai mare de peste 50.000 de produse, la cele mai mici preţuri, într-un spaţiu modern şi atractiv. La Carrefour a devenit deja o tradiţie să oferim clienţilor noştri servicii de calitate şi soluţii inovative, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici. Elementul de noutate pentru cei mici este locul de joacă special amenajat lângă «casa familiei» în care copiii, întâmpinaţi de casiere costumate ca în poveşti sau desene animate, se pot distra cât timp părinţii îşi fac cumpărăturile. Pentru cei mari, am pregătit 4 case de marcat «SELF CHECK-OUT» pentru mai multă rapiditate, fiind al doilea hipermarket Carrefour din România dotat cu această tehnologie, în contextul în care timpul este cea mai valoroasă resursă”, a declarat Cătălin Samara, Director Marketing, Digitalizare şi IT Carrefour România.

„Aşteptăm cu drag ca vâlcenii să ne treacă pragul şi să se bucure de o experienţă de shopping la cele mai mici preţuri. Suntem încrezători că vom fi pentru vâlceni destinaţia preferată de shopping pentru întreaga familie, punându-le la dispoziţie o gamă variată de produse, printre care se află şi articole de la producătorii locali. Ne dorim ca prin prezenţa noastră aici să contribuim la dezvoltarea regiunii, atât pe piaţa forţei de muncă, cât şi pe cea a retailului modern. În plus, pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, venim în întâmpinarea clienţilor noştri. Astfel, până pe 10 decembrie oferim reduceri de 50% pentru toată gama de jucării. Reducerea va fi oferită sub formă de voucher, valabil doar în hipermarket la noi, la cumpărarea oricărui tip de produs, în perioada 11 - 31 decembrie 2017”, a adăugat Marius Vicol, Director de magazin Carrefour Râmnicu Vâlcea.

Cei peste 300 de angajaţi vâlceni care s-au alăturat familiei Carrefour îşi aşteaptă clienţii cu mii de produse, în zone special dedicate. Specialiştii de la standurile de legume şi fructe, peşte şi măcelărie, gastronomie, brutărie şi cofetărie sunt pregătiţi să îşi ghideze clienţii în alegerea produselor şi preparatelor. Asistenţa personalizată este disponibilă şi la standul de electronice şi electrocasnice, iar diversitatea produselor se face prezentă şi pe rafturile de produse de larg consum, textile prin gama TEX, dar şi pe cele din bazar, unde poţi găsi sute de produse pentru casă şi menaj, bricolaj sau papetărie şi grădină.

În plus, noii clienţi Carrefor Râmnicu Vâlcea se vor putea bucura şi de următoarele servicii financiare simple şi rapide:
- Cardul Carrefour (emitere şi plata cu cardul de credit Carrefour, pentru a plăti cumpărăturile în rate şi fără dobândă)
- Multipay (magazinul acceptă multiple modalităţi de plată: cash, card, bonuri de masă, contactless, CarrefourPay)
- CarrefourPay (aplicaţie gratuită pentru Android si iOS, pentru verificarea preţurilor din magazin cu telefonul mobil, precum şi pentru plata cumpărăturilor direct din aplicaţie)
- Aplicaţia My Carrefour (aplicaţie mobilă pentru a vizualiza promoţiile, catalogul, orarul, lista de cumpărături şi pentru a scana produsele din listă; pentru deschiderea contului, se intră pe www.carrefour.ro)
- MoneyGram (transfer de bani prin MoneyGram în România şi în străinătate)
- Pay Point (plata facturilor prin intermediul serviciului PayPoint pentru utilităţi, rate, asigurări, credite etc.)
- RomPay (terminal de plăţi pentru diverse servicii)
- ATM (bancomat, retragere numerar)
- Bilete pentru evenimente (achiziţionare de bilete pentru concerte, spectacole, meciuri prin Eventim)
- Loteria Română – lozuri şi jocuri (jocuri loto şi loz instant la casele de marcat)
- Reîncărcarea cartelelor telefonice (reîncarcarea cartelelor preplătite de la Orange, Vodafone sau Telekom, la orice casă de marcat)
- Extinderea garanţiei (produsele electro-IT pot beneficia de extinderea garanţiei cu 3 ani)
- Retuşuri gratuite la haine (ajustarea pe măsură a articolelor vestimentare cumpărate din Carrefour)

Carrefour Râmnicu Vâlcea a fost conceput astfel încât să devină destinaţia preferată de cumpărături pentru întreaga familie.
Mai multe detalii puteţi găsi în magazine, pe site-ul Carrefour şi pe pagina de Facebook a magazinului.

Despre Carrefour:

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viaţa de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeşte în magazinele sale peste 10 milioane de clienţi din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse şi servicii la preţuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 311 magazine dintre care 33 hipermarketuri “Carrefour”, 225 supermarketuri (207 magazine “Market” şi 16 magazine “Express Orange”), 42 magazine de proximitate “Express”, 10 magazine de proximitate “Contact”, un magazin de comerţ online: www.carrefour-online.ro.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...