Politică

PSD, paralel cu realitatea românească

Moţiunea a picat, Guvernul Tudose rezistă. În continuare vom asista la acelaşi spectacol ridicol.
Dacă justiţia încearcă să-şi păstreze independenţa, „avem stat paralel”.
Dacă au crescut preţurile produselor la raft, „sunt de vină comercianţii”.
Dacă oamenii ies în stradă, “este de vină Soroş”.
Dacă a crescut ROBOR-ul, “aşa trebuia să se întâmple, pentru că se afla la minim istoric”.
Dacă în 2018, după trecerea poverii fiscale de la angajator la angajat, scad salariile, “este de vină patronul”.
Guvernarea PSD are o singură strategie, bazată pe minciună, laşitate, manipulare şi diversiune.
Oamenii ies în stradă pentru că s-au săturat de ipocrizie şi iluzia prosperităţii! Preţurile au crescut din cauza inflaţiei mărite de măsurile cabinetului PSD-ALDE! ROBOR a crescut din cauza proastelor decizii financiare, a împrumuturilor de la bănci şi a retragerii dividendelor la mijlocul anului făcute de guvern, din disperarea de găsi bani pentru pensii şi salarii! Preţurile produselor la raft au crescut din cauza măririi accizei la carburanţi şi a facturilor de energie şi gaze! Salariile în mediul privat vor scădea pentru că angajatorul este copleşit de povara fiscală! „Revoluţia fiscală” este doar un alt plan mârşav gândit în laboratoarele PSD pentru aplicarea unei legi proaste, cea a salarizării. Beneficiile unei creşteri economice substanţiale au fost anulate de măsurile populiste şi haotice luate în economie de cuplul de economişti de renume mondial, Dragnea - Tudose împotriva mediului de afaceri şi a contribuabililor oneşti din această ţară. Un premier marionetă “cu banii la ciorap” şi un preşedinte păpuşar cu sechestru pe conturi.
PSD a luat la începutul anului frâiele guvernării cu o economie stabilă, cu perspective bune şi sănătoase. Leul era solid, iar inflaţia aproape de zero făcea ca puterea de cumpărare să fie una reală, dobânzile erau mici, datoria statului la fel, creşterea economică promiţătoare. Toate premisele erau bune. Astăzi, România este sufocată din cauza agendei paralele cu realitatea cotidiană pe care actualul Guvern se încăpăţânează să o urmărească.
Singurul stat paralel este cel creat de guvernarea autistă a PSD, care îşi îmbracă dezastrul actului de guvernare în lupte cu inamicii fantomatici. Statul paralel nu este altceva decât promovarea corupţiei la rang de virtute! Statul paralel nu este decât minciuna în care se complace PSD, într-o ţară în care deciziile luate de urmăriţi sau condamnaţi penal au devenit o stare de normalitate.

Declaraţie politică susţinută în şedinţa Senatului din data de 27 noiembrie 2017 de Romulus BULACU, senator PNL de Vâlcea

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...