Administraţie

Primarul din Băile Olăneşti, Sorin Vasilache: “Agenţii economici din staţiune au pregătite multe surprize pentru turişti”

Primarul oraşului vâlcean Băile Olăneşti, Sorin Vasilache, este sigur că turiştii vor avea Sărbători de Iarnă perfecte dacă vor alege în acea perioadă staţiunea vâlceană.
“Agenţii economici sunt pregătiţi. Am vorbit cu o mare parte a celor care conduc hoteluri şi au pregătite multe surprize de Crăciun şi de Anul Nou. Staţiunea o să fie plină şi sunt sigur că toţi cei care vor veni la noi vor pleca mulţumiţi”, afirmă edilul.
Sorin Vasilache are şi două veşti bune în ceea ce priveşte proiectele din administraţia locală. “Am trecut de prima etapă în ceea ce priveşte proiectul construirii unei baze sportive. Au fost analizate documentele şi s-a trecut peste vizita pe teren, la faţa locului. De asemenea, am trecut de prima fază în ceea ce priveşte îmbunătăţirea infrastructurii de turism. În fine, demarăm proiectul de iluminat public, pe toate străzile din Olăneşti, cu menţiunea că pe Drumul Naţional care duce la Păuşeşti se vor monta lămpi moderne cu led”, precizează primarul Sorin Vasilache.

Băile-Olăneşti, pe lista preferată a românilor pentru Revelion

Oraşul Băile Olăneşti a devenit o atracţie pentru români nu numai în perioada estivală. Anul acesta staţiunea a fost arhiplină, majoritatea pensiunilor şi hotelurilor având grad de ocupare maxim.

Agenţiile de turism din ţară au vândut aproape toate bilete pentru vacanţa de Crăciun sau de Revelion la Olăneşti. Hotelierii din zonă au pregătit pachete cât mai atractive pentru finalul anului căutând să ofere şi muzică de calitate celor care îi vor alege ca destinaţie, şi un meniu diversificat. Staţiunea vâlceană şi-a refăcut infrastructura în timpul mandatelor primarului Sorin Vasilache. Acesta spune că anul acesta fluxul de turişti a atins cea mai înaltă cotă din ultimii 20 de ani, şi asta s-a văzut pe străzile staţiunii.
Mulţi turişti sunt prezenţi prin sistemul centralizat de bilete repartizate de Casele Judeţene de Pensii, dar vin şi turişti pe cont propriu. Oferta în staţiune este diversificată, având în vedere că în oraş sunt multe hoteluri care oferă servicii de calitate. Mai toţi hotelierii oferă turiştilor în fiecare sezon cu ceva nou.
Olăneştiul a devenit o destinaţie perfectă pentru vacanţele mai lungi sau mai scurte indiferent de sezon şi credem că de Revelion mii de turişti, din ţară, din străinătate dar şi din Vâlcea vor umple staţiunea şi se vor bucura de frumuseţile unei staţiuni unice în Europa

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...