Ultima Oră

Tragedie!

Doi muncitori au murit, prinşi sub un mal de pământ

Doi muncitori au fost îngropaţi de vii de un mal de pământ care s-a surpat pe o stradă din Craiova. Cei doi lucrau la construcţia unor clădiri de locuinţe. Mai bine de o oră, şase echipaje de pompieri au înlăturat pământul şi i-au scos pe cei doi muncitori, pentru care medicii SMURD nu au mai putut însă face nimic pentru a le salva viaţa.

Inspectoratul Teitorial de Muncă Dolj a demarat verificări pentru a stabili dacă s-au luat toate măsurile de securitate când a fost demarată lucrarea în zona respectivă. Cei doi muncitori lucrau alături de alţi 20 la construirea unui bloc de locuinţe. Azi, consolidau un mal de pământ, pentru că în urma precipitaţiilor din ultima perioadă terenul era foarte umed. Peretele de pământ a cedat şi a alunecat peste cei doi muncitori.

"O persoană de 61 şi unul de 49. Sunt declaraţi decedaţi. Au fost şcoşi şi urmează să-şi facă treaba autorităţile. Acţiune dificilă pentru că era pericol de surpare şi pe colegii noştri", a declarat Colonel Constantin Florea, şef ISU Dolj.

O echipă de inspectori de la ITM Dolj încearcă să stabilească dacă este vorba despre un accident de muncă şi dacă s-au luat toate măsurile de protecţie în momentul producerii tragediei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...