Inedit

S-a dat startul Sărbătorilor de Iarnă la Râmnicu Vâlcea!

Primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a dat startul Iluminatului festiv în Târgul ”Decembrie Magic”, precum şi aprinderii luminilor în Bradul de Crăciun

În seara zilei de 1 decembrie 2017, Râmnicul a strălucit.

Ceea ce părea un vis a devenit realitate. Râmnicul a intrat în elita celor mai frumoase Târguri de Crăciun din România. Câteva mii de râmniceni, şi nu numai, au asistat încântaţi la surpriza pregătită de către municipalitate în Centrul Civic al Râmnicului, în anul de graţie 2017.

“Începând de astăzi, putem fi mândri că suntem vâlceni, în ciuda scepticismului unora! Aşa cum până acum noi eram cei care vizitam Sibiul, de acum o pot face şi ei, şi oricine din România, fără să fie dezamăgiţi, dimpotrivă!”, a declarat primarul Mircia Gutău.

Aproximativ 20.000 de râmniceni au sărbătorit 1 Decembrie, în Scuarul Mircea cel Bătrân.

“Mircia Gutău, şi-a respectat încă o dată cuvântul! A reuşit să aducă bucurie pe chipurile oamenilor, a cinstit prin fapte Ziua Naţională a României! Felicitări primarului Mircia Gutău şi echipei sale pentru modul cum au organizat evenimentul şi pentru frumosul Târg de Crăciun «Decembrie Magic»! La mulţi ani, Vâlcea! La mulţi ani, vâlceni! La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

“Am aprins luminile de sărbători în oraş, iar centrul Râmnicului a devenit neîncăpător! La anul va fi şi mai frumos! Vă invit pe 5 decembrie, la ora 18.00, la un concert de colinde susţinut de Ioan Bocşa, în zona centrală! La mulţi ani, de Ziua Naţională!”, a precizat Eusebiu Veţeleanu, viceprimarul Râmnicului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...