Actualitate

2.000 de slătineni au stat în ploaie pentru o porţie de fasole

2.000 de porţii de fasole cu cârnaţi şi vin fiert au fost împărţite azi, pe o ploaie torenţială, pe esplanada din Slatina. Deşi autorităţile anunţaseră că mâncarea va fi împărţită la ora 11.00, oamenii s-au aşezat la coadă înainte cu două ore, pentru a prinde o porţie de fasole.

Nici ploaia, nici frigul de afară nu i-au ţinut în casă pe cei 2.000 de slătineni care au venit în centrul municipiului pentru a prinde o porţie de fasole cu cârnaţi şi un pahar de vin fiert. "Fasolea făcută la cazan este cea mai bună. Ca şi în armată, când o făceau la cazan, este cea mai bună", spune bucătarul. "Am pregătit 2.000 de porţii de fasole cu cârnaţi. Acestea au fost distribuite de la un punct fix, amplasat pe esplanadă. În ciuda ploii, se pare că numărul slătinenilor a fost mult mai mare", a declarat Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina.

Pe lângă fasolea cu cârnaţi şi vinul fiert, organizatorii n-au uitat nici de buna dispoziţie, dansatorii şi interpreţii Ansamblului „Doina Oltului” încălzind atmosfera cu momentele lor artistice.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...