Ultima Oră

Senatorul Bulacu, mesaj dur pentru Dragnea şi Tăriceanu: “Consider că scrisoarea semnată de preşedinţii celor două camere periclitează inclusiv siguranţa naţională a României!”

“Solicit colegilor deputaţi şi senatori din arcul Puterii să se delimiteze la rândul lor, până nu este prea târziu, de această atitudine toxică şi iresponsabilă a liderilor PSD şi ALDE”

“Într-un comunicat fără precedent pentru relaţiile diplomatice dintre cei doi aliaţi, Departamentul American de Stat le-a transmis luni seară politicienilor de la putere să renunţe la modificările legilor Justiţiei: «îndemnăm insistent Parlamentul României să respingă propunerile care slăbesc statul de drept şi pun în pericol lupta împotriva corupţiei».
Printr-un gest de laşitate, atitudine cu care ne-au obişnuit Liviu Dragnea, preşedintele penal al Camerei Deputaţilor şi Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele urmărit penal al Senatului, prin intermediul unui comunicat de presă semnat doar de ei, au răspuns că modificarea legilor Justiţiei va continua, iar Parlamentul va vota în consecinţă. Din acel moment, nu şi-au mai făcut apariţia în faţa opiniei publice.
Deoarece fac parte din cei 465 de parlamentari care s-au trezit cu un comunicat semnat în numele nostru, fac următoarea precizare:
Mă delimitez ferm şi fără echivoc faţă de poziţia agresivă şi dictatorială a lui Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, cu privire la comunicatul Departamentului de Stat al SUA. Gestul acestui tandem este o lovitură data democraţiei româneşti şi, în acelaşi timp, un abuz de putere. Consider că scrisoarea semnată de preşedinţii celor două camere periclitează inclusiv siguranţa naţională a României.
Sunt în asentimentul colegilor mei, că este imperios necesară semnarea unei Declaraţii a Parlamentului, menite să reafirme angajamentul României pentru parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii.
Pe această cale, solicit colegilor deputaţi şi senatori din arcul Puterii să se delimiteze la rândul lor, până nu este prea târziu, de această atitudine toxică şi iresponsabilă a liderilor PSD şi ALDE”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de facebook a parlamentarului liberal vâlcean.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...