Special

O pensionară a găsit 5.900 de euro şi a predat banii la Poliţie

O pensionară de 71 de ani din Negoi, Dolj, a găsit o geantă în care se aflau 5.900 de euro şi a predat-o poliţiştilor.

Marţi, 28 noiembrie a.c., Elisabeta Curucu, o pensionară în vârstă de 71 de ani, din localitatea Negoi, le-a spus poliţiştilor că în urmă cu puţin timp, în aceeaşi dimineaţă, în timp ce se deplasa pe drumul comunal din vecinătatea locuinţei sale, a observat pe jos un portofel în care se aflau mai multe bancnote. De îndată ce a găsit acest portofel, femeia nu a ezitat şi s-a prezentat la sediul Postului de Poliţie Negoi pentru a preda bunul găsit.

Banii, 5.900 de euro, au fost predaţi de femeie pe bază de proces-verbal, iar poliţiştii doljeni au început să efectueze verificări pentru identificarea persoanei păgubite.

Ulterior, la scurt timp după ce femeia a predat banii oamenilor legii, la sediul aceluiaşi Post de Poliţie Negoi s-a prezentat un bărbat de 48 de ani, din aceeaşi localitate, care, de asemenea, le-a spus poliţiştilor că, asemănător Elisabetei Curucu, a găsit tot în această dimineaţă, pe acelaşi drum comunal, suma de 600 de euro.

Într-un timp relativ scurt, o echipă de poliţişti a reuşit să-l identifice pe cel care a pierdut suma de bani, în persoana unui bărbat de 34 ani, din comuna Negoi.

Persoana în cauză le-a declarat poliţiştilor că, în timp ce se îndrepta spre domiciliul părinţilor săi, a pierdut suma de bani cu o noapte în urmă, când s-a întors în România, banii fiind agonisiţi de către bărbat în ultimele luni de muncă pe teritoriul Spaniei, unde şi-a desfăşurat activitatea ca zilier în agricultură.

Cu această ocazie, reprezentanţii Poliţiei doljene au adresat mulţumiri atât femeii de 71 de ani, pensionară, văduvă, care locuieşte singură, cât şi bărbatului de 48 de ani, pentru simţul civic extraordinar de care au dat dovadă atunci când au predat Poliţiei importanta sumă de bani.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...