Actualitate

Începe distribuirea pachetelor cu alimente oferite din fondurile bugetului local

Primăria Municipiului Craiova şi Direcţia Publică Comunitară de Asistenţă Socială a Municipiului Craiova anunţă că, începând cu data de 4 decembrie 2017, se vor distribui pachetele cu alimente oferite din fondurile bugetului local, către categoriile de persoane aflate în situaţii de risc social din municipiul Craiova, conform HCL nr. 786/2013, modificată prin HCL nr. 41/2017.

Pachetele conţin următoarea cantitate de alimente: 2 litri ulei, 2 kg zahăr, 2 kg de făină, 1 kg orez şi 1 kg mălai. Distribuirea produselor alimentare se face în funcţie de listele transmise de către Casa Judeţeană de Pensii Dolj, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, de listele întocmite în baza cererilor depuse de persoanele fără venituri cu vârsta peste 60 de ani şi lista persoanelor beneficiare de venit minim garantat aflate în evidenţa autorităţii locale. Distribuirea alimentelor se face în spaţiul cu destinaţia de sală de sport în incinta Şcolii nr. 32 Alexandru Macedonski din Craiova, Aleea Castanilor, nr. 4, în zilele de luni până joi între orele 8.00-16.30, iar vinerea între orele 8.00-14.00.

Consultarea tabelelor cu persoanele care beneficiază de aceste produse alimentare se poate face la sediul Direcţiei Publice Comunitare de Asistenţă Socială a Municipiului Craiova, din str. Mitropolit Firmilian, nr. 14, precum şi la locul de distribuire.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...