Economic

good.bee Credit IFN S.A. – certificat de Comisia Europeană

good.bee Credit IFN a anunţat primirea din partea Comisiei Europene (CE) a certificării pentru respectarea Codului European a bunelor practici în furnizarea de microcredite.

Certificarea confirmă poziţia good.bee Credit IFN SA ca fiind cel unul dintre cei mai buni furnizori de microcredite din Europa, fiind singura organizaţie din România care primeşte această certificare. În procesul de obţinere a acestei recunoaşteri, compania a făcut dovada respectării standardelor stabilite de CE pentru sectorul de microfinanţare.

good.bee Credit IFN SA este o Instituţie Financiară Nebancară înscrisă în Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste. Infiinţată în 2009, good.bee Credit a dezvoltat o retea puternică la nivel naţional formată din 24 centre regionale, având că obiectiv fundamental asigurarea unor servicii financiare de bună calitate, punând la dispoziţia clienţilor care se încadrează în profilul micului întreprinzător din România (Producător Agricol, Întreprindere Individuală, Întreprindere Familială, PFA, SRL etc.) celor care au afaceri în derulare, dar care îşi doresc să le dezvolte, resursele financiare care le sunt necesare pentru sporirea şanselor de reuşită.

Directorul executiv al good.bee Credit IFN SA, Oleg Moraru, a declarat: “Aceasta este o realizare importantă pentru orice organizaţie de microfinanţare din România şi din Europa. Suntem încântaţi că am atins standardele de performanţă solicitate de către CE, care sunt în beneficiul clienţilor noştri, lucru ce ne ambiţionează continuu”.

Codul European pentru bune practici în furnizarea de microcredite este o iniţiativă a Comisiei Europene care stabileşte un standard de calitate pentru sectorul de microfinanţare în Uniunea Europeană. Codul conţine o serie de clauze care trebuie implementate cu scopul de a oferi atât transparenţă, cât şi siguranţă investitorilor şi clientilor, cu privire la instituţia de microfinanţare şi procedurile şi produsele acesteia, promovând cele mai bune practici în domeniu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...