Ultima Oră

Percheziţii în Vâlcea la persoane bănuite de evaziune fiscală

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de cei ai Serviciului Criminalistic şi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, au descins la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

La data de 29 noiembrie a.c., poliţiştii au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Râmnicu Vâlcea şi Băbeni, fiind vizate 5 persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul produselor energetice şi materialelor reciclabile.

Din cercetări a reieşit că în perioada 2011-2014, persoanele bănuite au omis înregistrarea în evidenţa contabilă a operaţiunilor economice pe care le efectuau, rezultând necalcularea şi nevirarea impozitului pe profit şi a taxei pe valoarea adăugată, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de 400.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor documente contabile, de asemenea, au fost puse în aplicare două mandate de aducere, persoanele bănuite fiind aduse la sediul I.P.J. Vâlcea pentru audieri.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul I.J.J. Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...